Over mij


“Een enthousiaste, sociale en verantwoordelijke vrouw met een hart voor haar gezin.”

Autismedeskundige, coördinator en more

Sinds 2020 ben ik samen met mijn lieve collega-coördinator Dagje Boets dagelijks bezig met het reilen en zeilen van onze groepspraktijk MC De Stroom. Een warme praktijk met een hart voor elke cliënt.

Daarnaast vind je me af en toe op Thomas More. Op deze hogeschool werk ik als coördinator van het traject ervaringsdeskundige in de GGZ (Geestelijke GezondheidsZorg) dat ik met twee fantastische collega's trek. Deze opleiding is een tweejarig traject waarin mensen met een psychische kwetsbaarheid worden klaargestoomd om als ervaringsdeskundige aan de slag te gaan binnen de GGZ. Als brugfiguur tussen patiënt en hulpverlener verzetten zij ontzettend belangrijk werk. 

Maar mijn grote liefde gaat uit naar autisme en neurodiversiteit in het algemeen. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om mensen te doen begrijpen wat hun diagnose juist voor hen betekent.  Mijn geloof is dat het écht begrijpen hiervan, de eerste stap is naar een leven met jouw neurodivers brein.

Vriendin en mama

Voor mijn kinderen werden geboren, trokken mijn vriend en ik de wereld rond. Die draad hopen we snel weer op te pikken met onze kinderen er bij! Maar eerst gaat al onze liefde en zorg naar het hier en nu. Want met drie heerlijke kinderen, hebben wij momenteel onze handen lekker vol! 

Diploma's

  • Bachelor toegepaste psychologie, afstudeerrichting school en pedagogische psychologie
  • Postgraduaat client-centered spelcounseling
  • Brainspotting therapeut fase 1 & 2
  • KPNI therapeut i.o.

Andere opleidingen certificaten

  • Verdiepingsopleidingen autismespectrumstoornis
  • Certificaat ADOS-afname
  • Op frequente basis deelname intervisie