Over mij


“Een enthousiaste, sociale en verantwoordelijke vrouw met een hart voor haar gezin.”

Waar het allemaal begon..

Ik startte mijn loopbaan als psychopedagogisch medewerker op een CLB. Hier ontdekte ik hoe graag ik ouders informeer, inspireer en motiveer. Daarnaast voelde ik de drijfveer om op individueel niveau met ouders en kinderen aan de slag te gaan. Daarom startte ik in 2012 als zelfstandige. Iets wat me tot op vandaag nog steeds veel voldoening geeft.

Mijn broer en ik

Doorheen de jaren ben ik me meer en meer gaan toespitsen op het thema autismespectrumstoornissen. Toevallig? Neen. Ik groeide zelf op met een broer die de diagnose ASS kreeg (lees hier meer). Iets wat mijn leven rijker maakte. Reeds als kind interesseerde autisme me enorm. Tijdens mijn studies nam ik dan ook elke mogelijkheid om me hierin verder te verdiepen. Iets wat ik met plezier blijf doen. Het is de combinatie van deze kennis en mijn persoonlijke ervaring die mijn manier van werken uniek en krachtig maakt.  

Hart voor gezin

Het stukje ‘een hart voor haar gezin’? Dat is simpel. Voor mijn kinderen werden geboren, trokken mijn vriend en ik de wereld rond. Die draad hopen we snel weer op te pikken met onze kinderen er bij! Maar eerst gaat al onze liefde en zorg naar het hier en nu. Want met een gevoelige peuter en een goedlachse baby, hebben wij momenteel onze handen lekker vol! 

AuticoachAnke en More

Als ik even niet op de praktijk te vinden ben, sta ik voor de klas. Als docent op Thomas More help ik mee om de studenten van de richting toegepaste psychologie klaar te stomen voor het werkveld. 

Diploma's

  • Bachelor toegepaste psychologie, afstudeerrichting school en pedagogische psychologie
  • Postgraduaat client-centered spelcounseling

Andere opleidingen certificaten

  • Verdiepingsopleidingen autismespectrumstoornis
  • Certificaat ADOS-afname
  •  Bijscholingen over diagnostiek, autisme en andere relevante thema's worden regelmatig gevolgd
  • Op frequente basis organiseer ik inter- en supervisie
>