Over mij


“Een enthousiaste, sociale en verantwoordelijke vrouw met een hart voor haar gezin.”

Coördinator en more

Sinds 2020 ben ik samen met mijn lieve collega-coördinator dagelijks bezig met het reilen en zeilen van onze groepspraktijk MC De Stroom. Een warme praktijk met een duidelijke visie: mensen in hun kracht zetten om hun leven weer met alle plezier te leven.

Daarnaast vind je me af en toe op Thomas More. Op deze hogeschool werk ik als docent in de richting Toegepaste Psychologie en coördineer ik het traject ervaringsdeskundigheid in de GGZ. 

Ook werk ik regelmatig aan kortere freelance projecten. Want naast mijn expertise in autisme, draag ik als ervaringsdeskundige graag een steentje bij aan projecten die het taboe rond KOPP (Kinderen van Ouders met Psychische Problemen) de wereld uit helpen!

Hoe autisme mij ook persoonlijk raakt

Ik groeide zelf op met een broer die de diagnose ASS kreeg (lees hier meer). Mijn broer doorzwom heel wat watertjes en ik zwom graag met hem mee. Ik leer nog steeds veel van hem. En dat probeer ik mee te nemen in mijn werk. Daarnaast helpt mijn professionele kennis om breed te blijven kijken naar autisme. Een ultieme combinatie dus!

Vriendin en ook mama

Voor mijn kinderen werden geboren, trokken mijn vriend en ik de wereld rond. Die draad hopen we snel weer op te pikken met onze kinderen er bij! Maar eerst gaat al onze liefde en zorg naar het hier en nu. Want met drie heerlijke kinderen, hebben wij momenteel onze handen lekker vol! 

Diploma's

  • Bachelor toegepaste psychologie, afstudeerrichting school en pedagogische psychologie
  • Postgraduaat client-centered spelcounseling

Andere opleidingen certificaten

  • Verdiepingsopleidingen autismespectrumstoornis
  • Certificaat ADOS-afname
  •  Bijscholingen over diagnostiek, autisme en andere relevante thema's worden regelmatig gevolgd
  • Op frequente basis deelname intervisie.
  • Supervisie bij Peter Vermeulen
>