Gratis downloads en meer

Gratis mini-training

Vergroot je kennis over het autistisch denken.

Graag kom ik drie dagen in jouw mailbox met toffe informatie over autisme. Ik vertel je over het autistisch denken op mijn eigen unieke manier. Mijn doel is om juiste - wetenschappelijke informatie te verspreiden. En met deze minitraining hoop ik jou alvast een heel eind op weg te nemen. 

De minitraining start meteen nadat jij je email adres ingeeft.

Webinar overprikkeling te slim af

Als je wil leren omgaan met overprikkeling, moet je echt begrijpen wat overprikkeling in het brein is. Dit leg ik je graag uit.

AuticoachAnke Podcast

In mijn podcast vertel ik graag meer over specifieke onderwerpen die gerelateerd zijn aan autisme. 

podcast- wat is autisme - heb ik autisme - autisme begrijpen

Gratis E-book

"Je vermoeden van autisme delen."


Sinds verschillende jaren werk ik met mensen met (een vermoeden van) autisme. In onze praktijk werk ik samen met geweldige coaches en therapeuten. Verschillenden van hen sturen regelmatig een cliënt naar me door voor onderzoek naar autisme. Zij vragen dan wel eens tips hoe ze dit het beste kunnen aanbrengen bij hun cliënt of zijn/haar ouders. Ik bundelde alle informatie die ik hen gaf in dit e-book. 
Iets voor jou? 

Dit e-book is voor iedereen die privé of professioneel overweegt om aan iemand anders te vertellen dat hij/zij mogelijk autisme heeft. 

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition

BLOG
Blijf steeds van alles als eerste op de hoogte

Als ik nieuwe inhoud op deze pagina plaats, word je automatisch op de hoogte gehouden via mijn nieuwbrief.

Ik verwerk alle informatie volledig volgens de GDPR-wetgeving. Daarnaast stuur ik enkel mails als ik écht iets te vertellen heb 😉