Mijn passie is mensen helpen te begrijpen wat autisme nu precies is. Autisme tot in de kern. Geen oppervlakkige uitleg. Want ik weet hoe belangrijk dit is in de verdere zoektocht naar het leren omgaan met autisme. - Anke 


Hieronder vind je de begeleidende trajecten. Als je niet helemaal duidelijk weet welk traject het beste bij jou past, stuur dan een berichtje via het formulier onderaan deze pagina. 

Begeleidingstrajecten

Online basistraject

Het starttraject is voor jongeren en volwassenen die zelf de diagnose ASS kregen én voor hun naaste omgeving. Het eerste deel van het traject is volledig digitaal. Via verschillende korte video's kom je thuis, op je eigen tempo, te weten wat autisme nu precies is. Nadien heb je de mogelijkheid om aan te sluiten bij twee groepsmomenten (online of fysiek). Hier kan je al je vragen en bedenkingen kwijt. 


Wens je informatie over dit starttraject? Klik dan hier of deze video.

Individueel traject


Dit traject is voor kinderen/ jongeren en hun ouders en volwassenen die de diagnose autisme kregen. Ook hun naaste omgeving kan een individueel verdiepend traject opstarten.*


De bedoeling van een individueel traject is om in de diepte te duiken. Om echt te leren begrijpen wat autisme voor jou of je kind betekent. Om zo samen zoeken naar hoe je er mee kan leven. 


Duurtijd per sessie: 60-90 minuten (dit wordt op voorhand afgesproken)

Prijs: €65-95**
** Sociaal tarief kan aangevraagd worden


Groepsbijeenkomsten

Je vind het fijn om ervaringen van andere mensen met autisme te horen. Je wil ook graag zelf je verhaal of bezorgdheden delen. En je vindt het leuk om tips en trics te krijgen van lotgenoten maar nog steeds onder begeleiding van Auticoach Anke? 


Dan is een groepsbijeenkomst helemaal iets voor jou. 


De groepsbijeekomsten hebben steeds een algemeen thema. Hier zal een korte uiteenzetting over worden gebracht waarna er ook vragen over dat thema beantwoord kunnen worden. Tenslotte is er voldoende ruimte om eigen vragen of bezorgdheden in de groep te brengen. Zo ga je zeker met antwoorden op jouw vragen naar huis. 


Wil je graag alleen luisteren? Dan ben je ook helemaal welkom. 


Praktische informatie:

Max. 8 inschrijvingen

Locatie: Mc De Stroom, Vloeiende 24 2950 Kapellen  OF digitaal

Uur; 20-21.30 

Kostprijs: €25 per deelnemer. (Personen met autisme zijn in de mogelijkheid om iemand mee te nemen zonder meerkost)


Hoe inschrijven? 

1. Je kiest hier de groepsbijeenkomst die jij wil bijwonen

2. Je drukt op de knop "Ja ik kom graag naar een groepsbijeenkomst" (let op: kies voor jouw voorkeursvorm: fysiek of digitaal)

3. Volg de verdere instructies op je scherm: na betaling van de groepsbijeenkomst krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven én ontvang je automatisch een bevestigingsmail. 


>