Mijn passie is mensen helpen te begrijpen wat autisme nu precies is. Autisme tot in de kern. Geen oppervlakkige uitleg. Want ik weet hoe belangrijk dit is in de verdere zoektocht naar het leren omgaan met autisme. - Anke 


Hieronder vind je de begeleidende trajecten. Als je niet helemaal duidelijk weet welk traject het beste bij jou past, stuur dan een berichtje via het formulier onderaan deze pagina. 

Begeleidingstrajecten

Online basistraject

Het starttraject is voor jongeren en volwassenen die zelf de diagnose ASS kregen én voor hun naaste omgeving. Het eerste deel van het traject is volledig digitaal. Via verschillende korte video's kom je thuis, op je eigen tempo, te weten wat autisme nu precies is. Nadien heb je de mogelijkheid om aan te sluiten bij twee groepsmomenten (online of fysiek). Hier kan je al je vragen en bedenkingen kwijt. 


Wens je informatie over het online basistraject? Klik dan hier.

Individueel verdiependtraject


Dit traject is voor kinderen/ jongeren en hun ouders en volwassenen die de diagnose autisme kregen. Ook hun naaste omgeving kan een individueel verdiepend traject opstarten.


De bedoeling van een individueel traject is om in de diepte te duiken. Om echt te leren begrijpen wat autisme voor jou of je kind betekent. Om zo samen zoeken naar hoe je er mee kan leven. 


Duurtijd per sessie: 60min

Prijs: €75